Thursday, March 10, 2011

Memulakan Simpanan Emas Fizikal..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Selamat datang kepada tetamu dan pengikut Wilayah Sedar Emas yang diingati selalu. Saya mendoa kan agar kalian semua berada dalam keadaan sihat sentiasa disamping keluarga yang dikasihi.

Setelah sekian lama tidak menulis di ruangan ini, saya nak kongsi pendapat mengenai memulakan simpanan emas fizikal. Emas ada dalam pelbagai bentok samada jongkong, dinar mahupun perhiasan.. Yang mana satu pilihan anda?

Sedar Emas Trading mengalu-alu kan tindakan dari tuan puan sekalian supaya mula menyimpan emas sebagai aset dan mengunci nilai wang yang semakin merudum nilainya. Emas juga dapat memberikan manfaat bagi mengatasi inflasi yg kian meningkat. Lihat artikel lepas.

Berikut cadangan Sedar Emas Trading:


1. Jika ingin membuat pelaburan semata-mata. Hanya beli, simpan dan jual. Maka carilah emas berketulenan 999, murah dan diterima ramai. Di sini saya ingin mencadangkan emas jongkong jenis lady fortuna dan pamp suisse dalam julat berat 10gm, 20gm, 50gm, 100gm, 500gm dan 1kg. 
2. Jika ingin beli dan simpan emas sebagai pelaburan dan boleh digunakan semasa kecemasan dan kesuntukan sumber kewangan. Maka, kami cadangkan carilah emas berketulenan 999 yang mudah dimasukkan ke ar-rahnu untuk mendapatkan wang segera. Di sini, kami ingin mencadangkan Rantai Tangan 999 keluaran kami.


Senarai produk emas dan harga istimewa kami sila klik sini. Kami berharap cadangan ini membantu tuan puan untuk membuat keputusan. 


SEDAR EMAS BANYAK MANFAAT


Mohd Faqrul Radzi Bin Tahiruddin
Pengarah Urusan
Sedar Emas Trading (001993291-T)

No comments:

Post a Comment